Wilt u uw kind aanmelden – vraag een aanmeldformulier – bel 050-5250110

Op De Bolster kun je voor heel veel beroepen worden opgeleid binnen de richtingen Groen, Techniek, Handel&Economie en Zorg&Welzijn. De foto’s van de stageleerlingen geven hiervan een mooi overzicht.
Je kunt ook worden opgeleid voor werkplekken waar de werkdruk minder hoog is. Op deze plekken is veel begeleiding. Natuurlijk wordt er gewerkt, maar er is veel aandacht voor jou. We laten hieronder een paar werkplekken zien.
Een andere mogelijkheid is dat je verder gaat leren na De Bolster. We hebben daarvoor het Voorportaaltraject. Hier krijg je een jaar lang intensieve training in de theorievakken rekenen, Nederlands, burgerschap en Engels. Je bent dan minimaal 16 jaar en je bent erg gemotiveerd om naar het mbo te gaan. Je kunt na dit jaar uitstromen naar een entree-opleiding of een niveau twee opleiding op het mbo. Dit kan onder andere in de richtingen Sport en Beweging, Administratie, Economie, Logistiek, Groen, Horeca en Techniek.
Dan kun je nog een beroepsopleiding volgen, die we voor je inkopen. Je kunt dan een jaar lang proberen of bijvoorbeeld een opleiding in de horeca, de detail of de techniek op het mbo iets voor je is. Dit doe je één dag in de week en ook hiervoor geldt dat je minimaal 16 jaar bent en dat je stage loopt in de richting die hierbij past.

Tijdens je hele schoolloopbaan kun je allerlei certificaten halen op De Bolster. Dit kunnen school-certificaten zijn en landelijk erkende certificaten.

 

Over de Bolster
Meer weten »
Design en technische realisatie door Smeedijzer Internet